Dalia Rosenfeld

Mijn naam is Dalia Rosenfeld en ik woon in een klein dorp vlakbij  Tiberias, in Galilea, Israël. Ik heb de Eeuwige leren kennen in 1982, en sindsdien heb ik mijn vaardigheden als kunstenares ontwikkeld. Ik maak vooral geïllustreerde teksten uit de Bijbel. Ik heb mijn werk in Israël tentoongesteld, waar het heel goed ontvangen is. Ik vind dat het een fantastische manier is om de ogen van Israëli’s te openen voor het woord van God.

Voorbeelden van mijn werk kunt u zien op mijn website www.divine-designsonline.com. De laatste tijd heeft God mijn handen gezalfd om op plaatjes van olijfhout, die gesneden zijn van olijfbomen in Galilea, het schriftwoord te schilderen: “Bid voor de vrede van Jeruzalem” (Psalm 122:6) in het Hebreeuws. Ze hebben een magneetje bevestigd aan de achterkant, zodat iedereen die om Israël geeft, deze op zijn/haar koelkast kan plakken om op deze manier elke dag herinnerd te worden om voor Israël te bidden.

Ik ben erg enthousiast over dit project. Veel mensen die ze gezien hebben, hebben ze ook gekocht en helpen me ook om ze te verkopen. Ik werk samen met een Israëlische gelovige die timmerman is en het hout voor mij snijdt. De opbrengst van de bordjes zijn een welkome bijverdienste voor hem, zijn vrouw, en zijn drie kinderen. Zoals geschreven staat in de Bijbel: “het woord zal uitgaan van Sion” en als een Israëlische gelovige heeft God mijn handen gezalfd om zijn woord te verspreiden.

Israël is mijn thuis, en ik sta ik vuur en vlam voor mijn Heer Yeshua en mijn land. Dit is geen gemakkelijk land om in te wonen. We hebben alle hulp nodig die we kunnen krijgen van gelovigen over de hele wereld. Dus ik zegen u vanuit Israël en dank u dat u aandacht aan mijn werk wilde besteden en voor uw steun. Ik sluit wat foto’s van de olijfhouten bordjes bij. God zegene u.

Dalia Rosenfeld
POB 417
Yavneel 15225
Israël
Email: barryr@netvision.net.il
www.divine-designonline.com